La Festa Major de Can Baró ja és a punt

14/06/2018 - 16:08

Festes. Del 15 al 29 de juny el barri viurà els dies més especials de l’any

Can Baró acollirà els propers quinze dies un munt d’activitats i celebracions amb motiu de la Festa Major del barri. Els plats forts seran el primer cap de setmana, però les festivitats s’allargaran fins a finals de mes.

El tret de sortida el donarà el divendres 15 el pregó a càrrec del veí i actor Enric Arquimbau. Posteriorment hi haurà un sopar de germanor, un concert d’havaneres i fi de festa amenitzat amb DJ.

Dissabte 16 l’activitat se centrarà a la plaça de les Pedreres, on se celebrarà la festa de l’escuma amb un vermut, un berenar i el correfoc infantil. A la plaça de la Font Castellana hi haurà un correfoc amb el mosquit tigre de Can Baró i al poliesportiu, campionat de bàsquet 3×3 i concert jove. Un campionat de petanca i una paella popular centraran l’activitat del diumenge 17.

Més enllà d’aquest cap de setmana tan atapeït, els altres dos punts àlgids de la Festa Major seran la revetlla de Sant Joan al poliesportiu i, divendres 29, un cercatasques pels bars del barri que acabarà amb un chill out a les bateries antiaèries del turó de la Rovira.

Podeu consultar els horaris i el programa complet de la Festa Major de Can Baró al document adjunt. Bona festa!