L’ampliació del CEM Horta ja és una realitat

03/12/2018 - 10:00

Esports. La reforma de les instal·lacions ha estat inaugurada amb una jornada de portes obertes

La reforma i ampliació de les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal d’Horta (C. Feliu i Codina, 27) ja està completada. Per celebrar-ho, aquest dissabte 1 de desembre s’hi ha fet portes obertes, en les que el veïnat ha pogut gaudir d’un complex de primer nivell.

La regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Mercedes Vidal, i la comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, han encapçalat una comitiva d’autoritats que han visitat el centre esportiu, acompanyades pel president de la Unió Esportiva d’Horta i de la Unió Atlètica d’Horta, Francisco Carmona.

Les millores ofereixen al veïnat del barri quasi el doble d’espai aquàtic i d’espai cobert per a la pràctica d’esports de sala i més del triple en sales d’activitats dirigides, amb equipaments de nova generació. Amb l’ampliació i millora d’espais es pretén donar un millor servei als diferents usuaris de les instal·lacions: abonats/des, cursetistes, esportistes federats, escolars…

Es tracta d’una segona intervenció de millora que ha permès convertir l’equipament en un centre polivalent dotat d’infraestructures de darrera generació que possibilita que diferents tipologies d’usuaris puguin trobar un espai adient per a la pràctica esportiva. Prèviament el CEM ja va viure una primera fase de remodelació que va culminar l’abril del 2011.

Així, s’ha remodelat el pavelló poliesportiu tipus PAV-3, que es va construir a la primera fase del projecte, amb grades, adequant-lo a la pràctica d’hoquei i patinatge, s’han ampliat les sales d’activitats dirigides, s’ha renovat la sala fitnes amb nova maquinària d’última tecnologia i destaca la construcció d’una nova piscina coberta amb dos vasos, un d’aprenentatge i un altre d’hidromassatge. A més, s’ha construït una zona d’aigües (sauna humida i sauna vapor), un solàrium, i nous vestidors amb ampliació dels ja existents per als abonats, que milloren els serveis oferts per la instal·lació. En total sis esports diferents es practicaran al CEM Horta: patinatge, hoquei patins, bàsquet, waterpolo, natació i futbol.