L'art emergent es despulla al Guinardó amb l'Stripart

25/06/2019 - 14:00

Cultura. Del 29 de juny al 12 de juliol el Guinardó s’omplirà de tallers, espectacles i exposicions

Stripart, la mostra d’art jove d’Horta-Guinardó, arriba a la 24a edició, que se celebrarà del 29 de juny al 12 de juliol al Centre Cívic del Guinardó. Fotografia, performance, videoart, documentals creatius, animació, intervenció de l’espai, escultura, teatre, dansa, pintura, noves tecnologies, literatura, música electrònica, clown… i una llista quasi interminable de propostes pluridisciplinars que omplen els 14 dies de la mostra i converteixen el Guinardó en un centre d’expressió i eclosió del panorama artístic emergent.

El tret de sortida de la mostra de l’edició d’enguany es farà aquest dissabte 29 de juny i fins al 12 de juliol la programació serà constant, amb tallers, espectacles i una exposició permanent d’obres artístiques en tot l’espai del centre. El que fa especial la mostra és l’escapada de la lògica de la selecció – l’única limitació és l’espai i el temps – i la seva aportació al barri, girant el focus de l’activitat artística de la ciutat al barri del Guinardó.

L’objectiu de la mostra és servir de pont entre l’art emergent i el món professional, crear xarxa i apropar la cultura i les noves tendències artístiques a la ciutadania. L’Stripart ofereix els 600 m2 del Centre Cívic Guinardó i 14 dies per poder abraçar tant com pugui el màxim de propostes artístiques de totes les disciplines i sense cap temàtica marcada.