L’Espai Jove Boca Nord celebra els 20 anys

10/12/2019 - 13:38

Joventut. El 13 i 14 de desembre culminarà la celebració amb una gran festa final

L’Espai Jove Boca Nord arriba als 20 anys de vida consolidat com l’equipament juvenil i públic que dona resposta a les necessitats, inquietuds i demandes del jovent del Districte d’Horta-Guinardó.

Durant l’any 2019 ha celebrat el 20è aniversari amb diverses activitats culturals i de participació de tot el jovent del districte i de la ciutat i aquest cap de setmana culminarà la celebració amb una gran festa final.

El divendres 13 de desembre hi haurà breakdance jam amb BCN-HH-Collective i una Jam Session amb Reset Rest i una jam d’aeris de circ. El dissabte 14 es farà un triple cercavila amb tres grups de percussió: So d’Bembe, Ketubara i Batubaroa, posteriorment es projectarà el documental #20anysBocaNord de Marta Íñiguez i la festa acabarà amb la música d’Alba Robles, Ual·la, Infumables, APAC, DJ Lablanch i DJ’s Karmelas.

Paral·lelament, el Boca Nord ha preparat un vídeo commemoratiu dels 20 anys de vida de l’equipament, on en repassa l’origen i com ha esdevingut un espai clau per al teixit juvenil del districte. No us el perdeu!