Oberta la convocatòria per a l'Stripart 2020

13/02/2020 - 11:15

Cultura. El termini per fer la sol·licitud per la inscripció en la mostra d'art jove serà del 15 de febrer al 15 de març

Ja s'han publicat les bases de la 25a edició de l'Stripart, la mostra d'art jove organitzada pel Centre Cívic Guinardó. Tots els artistes que hi vulguin participar tenen de temps entre el 15 de febrer i el 15 de març per presentar-hi una sol·licitud.

Els artistes poden presentar-se de forma individual o col·lectiva. L’únic requisit és que que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2020. Després de la inscripció seran citats en persona per presentar la seva proposta. L’organització comunicarà quines han estat seleccionades abans de l’1 de juny del 2020.

Enguany, la mostra Mostra Stripart es realitzarà entre el 27 de juny i el 10 de juliol del 2020. Seran quinze dies d’activitats en viu on més de 100 artistes exposaran en un espai de prop de 600 metres quadrats, un gran ventall, en definitiva de formes expressives on no hi ha temes, ni disciplines prefixades. A banda, un jurat seleccionarà durant el festival un total de 7 artistes perquè desenvolupin un projecte expositiu al Centre Cívic Guinardó, durant el curs 2020-2021.

A més, aquest any dins de la mostra Stripart torna a obrir-se una convocatòria d’intervenció efímera per transformar artísticament l’aula de cuina del centre cívic durant 2 setmanes. Els projectes presentats han de referir-se al caràcter específic del lloc, la cuina.

I per segona vegada, també s’obre una convocatòria per a la mediació cultural entre Stripart i el veïnat del Guinardó. L’objectiu del projecte guanyador haurà de ser trobar estratègies perquè els veïns i veïnes del barri gaudeixin del festival i visquin una experiència artística més enllà de l’observació, veient el Centre Cívic Guinardó com un espai compartit de reflexió conjunta.

Trobareu les bases de totes les convocatòries als documents adjunts i podeu obtenir més informació sobre el festival al web del Centre Cívic Guinardó.