Obertes les inscripcions del 19è Concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó

07/02/2019 - 13:06

Cultura. La data límit és el 30 d’abril, i les actuacions tindran lloc del 14 al 16 de juny

El Concurs de Cantautors/es d'Horta-Guinardó obre inscripcions per a la seva 19a edició que se celebrarà el cap de setmana del 14 al 16 de juny de 2019. Des de divendres 1 de febrer i fins al 30 d'abril, els cantautors i cantautores poden inscriure-s’hi per internet o apropant-se al Centre Cívic Matas i Ramis (C. Feliu i Codina, 20).

El Concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó és el concurs de cantautors més antic de Catalunya i el segon d’Espanya. Des de fa quatre edicions té un caràcter biennal, són els anys imparells els de concurs. Per ell han passat a l’inici de les seves carreres noms tan reconeguts com els germans David y José Muñoz (més endavant Estopa), Rafa Pons, Maika Mokovski, Anna Roig o l’última guanyadora del concurs, Raquel Lúa.

El projecte treballa per ser un fort referent del món del cantautor/a. Aquest any es reforçaran les tasques de difusió del projecte, s’amplia la proposta amb activitats informatives, formatives i de networking per celebrar les més de dues dècades del concurs i afermar encara més la proposta. A partir d’aquest mes de febrer s’aniran anunciant les activitats, començant pels concerts

Primer Premi
• 1000 €
• Participació durant l’any següent en un concert de promoció dins de la programació musical del Centre Cívic Matas i Ramis.
• Participació en un circuit de promoció dins de la programació musical d’equipaments públics de la ciutat de Barcelona i d’altres sales del territori.

Segon Premi
• 800 €
• Participació durant l’any següent en un concert de promoció dins de la programació musical del Centre Cívic Matas i Ramis.

Tercer Premi
• 600 €
• Participació durant l’any següent, en un concert de promoció dins la programació musical del Centre Cívic Matas i Ramis.