Oficina d'Atenció Ciutadana oberta a la tarda

18/04/2019 - 12:41

OAC. Del 23 d'abril al 28 de maig, l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la seu del Districte d'Horta-Guinardó obre de 8.30 a 19.30 h, a la tarda només amb cita prèvia.

Davant l'acumulació de diverses campanyes de sol·licitud d'activitats i ajuts, entre el 23 d'abril i el 28 de maig, les Oficines d'Atenció Ciutadana d'Horta-Guinardó, Sants-Montjuïc, Nou Barris i Sant Martí amplien l'horari de dilluns a divendres fins a les 19.30 h. A banda de dijous, que és quan obren habitualment a la tarda, per acudir-hi a partir de les 14.30 caldrà haver demanat cita prèvia.

L’objectiu d’aquesta ampliació extraordinària d’horaris a l’Oficina d’Atenció Ciutadana és poder oferir més cites per a algunes campanyes que s’han concentrat en els mesos d’abril i maig. Per a oferir més servei a la ciutadania, del 23 d’abril al 28 de maig obrirem a la tarda les OAC d’Horta-Guinardó, Sants-Montjuïc, Nou Barris i Sant Martí. D’aquesta manera es podran oferir més cites per a presentació de:

  • Sol·licitud d’ajuts per a l’IBI (vídues/vidus, famílies monoparentals, famílies nombroses i famílies amb pocs recursos econòmics).
  • Sol·licitud d’ajuts per a l’accés d’infants i adolescents a activitats de vacances d’estiu.
  • Sol·licitud de fons extraordinari per a ajuts puntuals d’urgència per a famílies amb infants i adolescents de 0 a 16 anys (Fons d’Infància).
  • Viatges per a la Gent Gran.

L’horari d’atenció al públic d’aquestes quatre OAC durant aquest període s’allargarà de dilluns a divendres fins a les 19.30 hores.

Aquests dies, a la tarda, s’atendrà exclusivament amb cita. 

D’altra banda, en horari de tarda, només s’atendrà per a les campanyes esmentades. 

La cita es pot obtenir al web ajuntament.barcelona.cat/cita o bé trucant al telèfon 010.