Participa a la Magic Line, on esport i solidaritat van de la mà

13/02/2020 - 14:12

Solidaritat. Organitzada per l’Obra Social de Sant Joan de Déu, des del 2014 ja ha recaptat més d’un milió i mig d’euros

El proper 1 de març arriba un dels esdeveniments més solidaris que tenen lloc a Barcelona. La Magic Line, una caminada organitzada per l’Obra Social de Sant Joan de Déu, neix amb la voluntat d’ajudar i acompanyar qui més ho necessita.

Té l’objectiu de promoure la implicació ciutadana mitjançant accions de sensibilització i captació de fons per una causa concreta amb equips de 5 a 20 persones. Famílies, amics, escoles, empreses i entitats formen el seu equip, es proposen un repte solidari, organitzen activitats per tal d’assolir aquest objectiu i caminen.

Aquesta caminada, que promociona valors com la solidaritat i el benefici col·lectiu, vetlla per la inclusió de grups de persones vulnerables mitjançant criteris ètics. Des del 2014 s’han recaptat més d’un milió i mig d’euros i ha registrat més de 60.000 persones. A més, ha permès engegar programes socials en àmbits com l’habitatge, la salut o la cooperació internacional i la recerca científica.

A l’edició d’enguany, la caminada estrena un nou recorregut de 2 quilòmetres, que se suma als ja habituals de 10, 15, 20, 30 i 40. Es tracta d’un recorregut especial i que representa, millor que mai, l’esperit i l’essència de la prova: inclusió, treball en equip, il·lusió i superació.

Un d’aquests recorreguts, de 30 quilòmetres, té la sortida a Horta-Guinardó. Des del Parc de les Aigües, al Baix Guinardó, la caminada s’enfila cap als turons de la Rovira, del Carmel i de la Creueta del Coll, i tot seguit es dirigeix al Tibidabo i Vallvidrera, on s’afegeix al recorregut de la cursa de 20 quilòmetres que continua cap al centre de la ciutat per l’Hospital Sant Joan de Déu, el Palau Reial, els Jardins de la Maternitat, el carrer Numància, la Font i el Castell de Montjuïc i finament arriba a la plaça de la Catedral.

Més informació