‘Reimaginar el futuR3’, un programa per reinventar i reactivar les organitzacions de l’ESS

27/01/2021 - 10:52

Les persones que vulguin participar-hi es poden inscriure fins el 7 de febrer. Es fa una sessió informativa el dia 3 de febrer, amb reserva prèvia.

L’objectiu del programa “Reimaginar el futuR3”, de Barcelona Activa, és potenciar a les organitzacions amb valors de l’ESS capaces d’aplicar la creativitat en la seva estratègia i en el seu dia a dia per tal d’aprofitar les oportunitats generades arrel de la covid-19. A més, es busca que produeixin un impacte positiu per a les persones i els ecosistemes que les conformen i amb els que s’interrelacionen.

“Reimaginar el futuR3 es dirigeix a persones que formen part d’una organització de qualsevol sector que tingui una voluntat i predisposició clara de reimaginar-se i que, a més, incorporin o vulguin incorporar pràctiques i valors de l’ESS per incrementar els seus impactes ASG (Ambiental, Social i de bona Governança).

El context actual, impactat per la covid-19, és cada vegada més complex i canviant tot i que també presenta noves oportunitats. Les organitzacions capaces d’aplicar la creativitat en la seva estratpegia i en el seu dia a dia podran aprofitar aquestes oportunitats per generar un impacte positiu i amb sentit per a les persones i els ecosistemes que les conformen i amb els que s’interrelacionen.

Sessió informativa

Es durà a terme una sessió informativa el proper dia 3 de febrer, a les 13 h. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia.

Calendari

  • Fins al 7 de febrer 2021: Presentació de candidatures. Per presentar la teva, omple aquest formulari.
  • Fins al 12 de febrer 2021: Selecció de participants
  • 18 i 19 de febrer 2021: Comunicació de participants
  • Del 24 de febrer al 16 de juny 2021: Execució del programa

Programa

Durant l’execució del programa es desenvoluparan:

  • Formació especialitzada
  • Itineraris en els diferents àmbits d’intervenció
  • Serveis de consultoria per àmbit
  • Prototips

Es pretén fomentar l’ús de metodologies vinculades al disseny i la innovació empresarial, fer propostes grupals per treballar de manera col·laborativa i facilitar a les persones participants el desenvolupament d’un prototip propi per donar resposta a les seves necessitats. Els àmbits a treballar seran el disseny de productes/serveis, la digitalització, la comercialització i la organització interna.

Tot això amb una dedicació de 36 hores en formació online i presencial, 6 hores de tallers de prototipatge, 10 hores de consultoria individualitzada i accés a activitats, recursos i serveis complementaris.