Recollida solidària de joguines a Horta-Guinardó

26/11/2018 - 17:09

Nadal. A diversos barris i espais del districte

L’època de Nadal desperta la solidaritat entre les persones i és una bona oportunitat per fer feliços els infants. Per aquesta raó, a diversos barris i espais del districte s’han organitzat recollides solidàries de joguines.

Al Mas Guinardó (Pl. Salvador Riera, 2) la recollida de joguines es porta a terme del 26 de novembre al 2 de gener. S’hi recullen joguines noves o en bon estat per a infants de 0 a 12 anys.

La Teixonera comptarà amb els TaxoReis, que del 3 al 17 de desembre recollirà joguines en bon estat i paper de regal a través dels punts col·laboradors i l’equip de voluntaris. Els punts de recollida són:

  • Farmàcia Núria Bravo (C. Murtra, 8).
  • Peluquería Cortada (C. Cortada, 34).
  • Farmacia Neus Gardella (C. Arenys, 110).
  • Viatges Taxonera (C. Josep Sangenis, 10).
  • Bar Plaza (C. Arenys, 14)
  • Tejidos Elsa (C. Santa Rosalía, 102)
  • Joyería Relojería Gama (C. Fastenrath, 78)

El Consorci per la Normalització Língüística organitza una campanya de recollida de jocs i joguines per als infants de famílies amb pocs recursos del Carmel. Recollirà joguines en català noves o usades en bon estat. Es poden portar al carrer Marina 343 abans del dia 14 de desembre, de dilluns a dijous, de 9 a 20 hores, i divendres, de 9 a 14 hores.

Al Centre Cívic Carmel posen en marxa el projecte solidari ‘Juga-te-la’, que promou la recollida de joguines, noves o en bon estat, del 17 al 27 de desembre, per als infants més necessitats. Posteriorment aquestes són lliurades a la Parròquia de Santa Teresa, del barri del Carmel, que s’encarrega de distribuir-les entre les famílies més necessitades. A més, el dia 28 de desembre portaran a terme una jornada solidària amb activitats infantils, una xocolatada i un patge recollirà les cartes per als reis mags. Totes les activitats són gratuïtes però es pretén que, simbòlicament, l’entrada equivalgui a una joguina.