Sant Genís celebra la 2a Jornada de la Salut d’Horta-Guinardó

21/05/2019 - 17:52

Gent gran. Se celebrarà el divendres 24 de maig de 10 a 14 h a la plaça de Meguidó

El proper divendres 24 de maig se celebrarà la 2a Jornada de la Salut del Districte d’Horta-Guinardó. L’activitat tindrà lloc de 10 a 14 h a la plaça Meguidó de Sant Genís dels Agudells.

Les jornades de Districte són activitats de caràcter públic i obert, realitzades per part dels equipaments municipals de gent gran del districte d’Horta-Guinardó. Tenen com a finalitat compartir un espai entre totes les persones usuàries i aquell públic potencial que no està inscrit a cap equipament, i treballar al voltant de diferents centres d’interès.

Enguany la Jornada es titula Mou el cos, mou el cor. Com que el casal de Sant Genis està envoltat d’equipaments sanitaris, s’aprofitarà la sinergia d’aquests equipaments per treballar la condició física a través de diferents disciplines esportives i terapèutiques, i es farà èmfasi en la importància de l’activitat física per a la salut cardiovascular. Es combinaran activitats com el Zumba Gold, una classe d’hipopressius o un taller de relaxació amb consells diversos per tenir un estil de vida més saludable.

La jornada comptarà amb la col·laboració de l’Hospital de la Vall d’Hebron, l’Hospital de Sant Rafael, l’Associació Esportiva Sant Andreu, el CAP Sant Rafael, Aimava, Més Salut, Escola d’aprenents, Farmàcia Sant Genís i Mercat de la Vall d’Hebron.