Sessió informativa per presentar la convocatòria general de subvencions del 2020

12/12/2019 - 13:40

Ajuntament. Tindrà lloc el dijous 19 de desembre a les 18 hores a la Seu del Districte

El dijous 19 de desembre a les 18 h podeu assistir a una sessió informativa sobre la campanya de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat del 2020. La sessió serà a la seu del Districte d’Horta-Guinardó (Ronda del Guinardó, 49).

Serà una sessió informativa per la que no fa falta inscriure-s’hi prèviament i en què s’explicaran els procediments per a l’elaboració i la presentació de les sol·licituds de subvenció. El termini en què es podran presentar les peticions anirà del 2 al 30 de gener.

La obligació de disposar de certificat digital va entrar en vigor l’octubre de 2018, però aquest any serà imprescindible per presentar la sol·licitud a la convocatòria general de subvencions 2020 de l’Ajuntament de Barcelona. No s’acceptaran sol·licituds de subvencions en paper.

Per tal de facilitar la tramitació de sol·licituds telemàtiques de les subvencions, el Districte d’Horta-Guinardó posarà a la vostra disposició un servei de suport i acompanyament personalitzat, amb la col·laboració de La Fàbric@ Cooperativa, del qual se’n donarà més informació durant la sessió informativa.