Technovation Girls 2021: el concurs internacional de tecnologia i emprenedoria per a noies de tot el món

09/12/2020 - 09:21

Smart city. Inscripcions obertes per a noies emprenedores d’entre 10 i 18 anys que volen aprendre a resoldre reptes a través de la tecnologia

Per quart any consecutiu les Biblioteques de Barcelona us proposen participar en el concurs internacional de tecnologia i emprenedoria Technovation Girls, on hi participen noies de 10 a 18 anys d’arreu del món, per aprendre i aplicar les competències que són necessàries per resoldre problemes reals a través de la tecnologia.

Hi ha dues categories: noies de 10-14 anys (equip júnior) i noies de 15-18 anys (equip sènior) que, de manera individual o en equips de fins a 5 noies, podrán participar en el concurs treballant el seu projecte en sessions de treball dirigides per una mentora i que es faran a diferents biblioteques de la ciutat.

Si vols saber què és Technovations Girls i com funciona inscriu-te a la sessió informativa, el proper 14 de desembre a les 18:30 h.

Per participar-hi, cal fer una inscripció prèvia al correu d’una d’aquestes Biblioteques, i recordeu que també hi podeu convidar als pares i mares

Technovation Girls és un projecte d’Iridescent, promogut a Catalunya per Espiral, Educació i Tecnologia  i amb el suport del Consolat General dels EUA a Barcelona i de les Biblioteques de Barcelona.