Torna la Mostra de Teatre a Horta-Guinardó

26/09/2019 - 09:48

Cultura. Del 28 de setembre al 15 de novembre a diversos escenaris del districte

Amb la tardor arriba, un any més, la Mostra de Teatre del Districte, una bona oportunitat per conèixer la feina dels grups de teatre i els equipaments dels barris d’Horta-Guinardó.

Enguany se celebra la XIX edició d’aquest festival, que creix amb la participació de grups de teatre jove i amb la incorporació de més escenaris que contribueixen a crear nous públics. En aquesta edició, que s’inaugurarà el dissabte 28 de setembre, es continua apostant pel Districte Cultural i Literari i es torna a comptar amb l’Ateneu Hortenc com a espai escènic.

El preu de l’entrada per cada espectacle és de 4€, i no es vendran de manera anticipada sinó que es podran aconseguir el mateix dia de la representació.

A més, del preu de l’entrada es destinarà 1 euro a la companyia teatral Creart, formada per actors i actrius amb diversitat funcional. A la companyia teatral Creart demostren que les discapacitats intel·lectuals no són una barrera per expressar-se de manera lliure i creadora, i fa mes de 15 anys que ho demostren funció a funció a dalt dels escenaris.

Atenció! Per motius organitzatius canvia la data i espai d’actuació de la companyia CREART prevista pel 2 de novembre als Lluïsos d’Horta. La nova data serà el dijous 21 de novembre a les 20 h al Casal Mas Guinardó (Plaça de Salvador Riera, 2).

Podeu consultar tota la programació de la Mostra de Teatre al document adjunt.