Torna la música als parcs d'Horta-Guinardó

12/06/2018 - 16:05

Cultura. El cicle Música als Parcs ofereix 49 concerts gratuïts en una trentena d’espais verds de la ciutat, entre el 2 de juny i el 30 d’agost.

El cicle Música als Parcs ofereix 49 concerts gratuïts en una trentena d’espais verds de la ciutat, entre el 2 de juny i el 30 d’agost.

Els pulmons de Barcelona s’omplen de melodies de blues, corals, jazz i música clàssica aquests mesos de juny, juliol i agost. Una oportunitat per gaudir dels espais verds de la ciutat, relaxar-se, conèixer nous parcs i potenciar-los com a espais de convivència i lleure les nits d’estiu.

El cicle de concerts Música als Parcs, amb més de vint anys d’història, ofereix, de forma gratuïta, la possibilitat d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència de joves intèrprets. En total, enguany s’ofereixen 49 concerts per tota la ciutat, sis dels quals seran a Horta-Guinardó.

14 de juny
Combos EMM Can Fargues
EMM Can Fargues

26 de juny
Quartet torner
Jardí de Montbau

28 de juny
Banda Municipal de Barcelona
Parc de les Aigües del Guinardó

19 de juliol
Internum Quartet
Jardins de Can Brasó

23 de juliol
Júlia Colom & Joan Arto
Parc del Guinardó 100 anys

24 de juliol
Internum Quartet
Interior d’illa Sidó / Lledoner

Els músics, seleccionats per un jurat, tenen més de 16 anys i menys de 35 i oferiran concerts de petit format, quartets com a màxim.

Al cicle, també hi participen escoles de música municipals, amb la voluntat de destacar la tasca educativa de les escoles municipals de música de Barcelona.

Consulta tota la programació.

Visites guiades

Aquesta edició comptarà, també, amb tot un seguit de visites guiades prèvies als concerts, per tal de poder conèixer millor els parcs i jardins de la ciutat.

Les visites tenen places limitades i cal inscriure-s’hi prèviament. Si es vol reservar plaça, s’ha de fer mitjançant el web de La Fàbrica del Sol. A Horta-Guinardó hi ha programada una ruta, el dia 23 de juliol, a les 19.30 h, al Parc del Guinardó, amb sortida des de la plaça del Nen de la Rutlla. En aquesta ruta, també cal fer inscripció prèvia.