Tornem a obrir els jardins de Can Fargues i de Can Marcet

25/09/2018 - 16:05

Urbanisme. El divendres 28 i el dissabte 29 se’n celebrarà el final de les obres

Aquest proper cap de setmana se celebrarà la reobertura de dos espais enjardinats del districte: els Jardins de Can Fargues, a la Font d’en Fargues, i els Jardins de Can Marcet, a la Vall d’Hebron,

El divendres 28 serà el torn dels Jardins de Can Fargues, on a partir de les 18 h hi haurà gresca per a tothom amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de Can Fargues i l’Escola Heura. També s’hi farà un taller de medi ambient i un berenar infantil.

En aquest espai, les obres han suposat la neteja i l’arranjament dels jardins, la instal·lació d’una pèrgola i la plantació de vegetació, creant zones d’estada. També s’ha restaurat i posat en funcionament la font ornamental, s’ha col·locat nou enllumenat i mobiliari urbà i s’han obert dos nous accessos als jardins, un d’ells, adaptat.

El dissabte 29 se celebrarà el final d’obres dels Jardins de Can Marcet. A partir de les 11 h hi haurà animació infantil, una exhibició a l’espai de gossos i un esmorzar infantil. També hi haurà un acte de record de Manuel Forcales Castán i de totes aquelles persones que, juntament amb ell, van lluitar per fer del Parc de la Vall d’Hebron un barri amb qualitat de vida, espais verds i equipaments.

La reurbanització dels Jardins de Can Marcet ha permès implantar cinc plataformes horitzontals connectades entre si a través de camins per a vianants que tenen diversos usos. Hi ha dues zones d’estada per al descans, dues zones de jocs infantils i una àrea d’esbarjo per a gossos. A més, s’hi ha col·locat mobiliari urbà, amb nous bancs, cadires, aparcaments de bicicletes, papereres i una font.