Últims Consells de Barri de la tardor al districte

04/12/2019 - 10:08

Participació i govern. El dilluns 9 de desembre a la Font del Gos i el dimecres 11 a la Font d’en Fargues

Arriba l’última setmana d’aquest torn de Consells de Barri a Horta-Guinardó. En aquest cas, és l’hora dels de la Font del Gos i la Font d’en Fargues. Aquestes són les dates, escenaris i ordres del dia que tindran:

Consell de la Font del Gos: 9 de desembre, de 18.30 a 20.30 h al Local Social de la Font del Gos (C/ Cal Notari).
Ordre del dia:

  • Repàs d’actuacions programades i diagnosticades a la Font del Gos.
  • Torn obert de paraules.

Consell de Barri de la Font d’en Fargues: 11 de desembre, de 18.30 a 20.30 h al Casal de Barri Font d’en Fargues (C/ Pedrell, 67).
Ordre del dia:

  • Informació sobre el Decidim i del procés de renovació de la vicepresidència del consell de barri i comissió de seguiment.
  • Repàs de les actuacions programades i diagnosticades al barri de la Font d’en Fargues.
  • Torn obert de paraules.

Recordeu que des de la plataforma decidim.barcelona podeu entrar a la pàgina de cada consell de barri per consultar-ne tota la informació i documentació, així com per proposar temes a tractar al Consell, que seran traslladats a la Comissió de Seguiment per tal que n’aprovi la incorporació com a punts de l’ordre del dia del següent Consell.

El Consell de Barri és un òrgan de participació ciutadana creat per resoldre totes les qüestions referents al barri. Un punt de trobada per millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat i augmentar la cohesió social.

Es reuneix com a mínim dos cops l’any, i en les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin resposta.