Vine a la jornada de portes obertes de La Clota Cotreball!

10/12/2019 - 12:38

Ocupació. El dilluns 16 de desembre a les 19 h tothom qui ho vulgui podrà conèixer aquest espai municipal comunitari

La Clota Cotreball, l’espai municipal que es va posar en marxa el passat mes de maig, obre les portes a tothom qui el vulgui conèixer de més a prop. La visita a les instal·lacions es farà el dilluns 16 de desembre a les 19 h.

Es tracta d’un conjunt de locals d’un total de 362 m², ubicats al barri de La Clota (Avinguda de l’Estatut 1-13, prop de plaça Eivissa) recentment reformats (podeu fer una visita virtual als locals i consultar la galeria fotogràfica). Són espais d’oficina principalment, però també n’hi ha de cuina i taller, que s’ofereixen de manera gratuïta a l’emprenedoria convencional i projectes d’economia social i solidària.

La peculiaritat d’aquest espai de cotreball és que s’ofereix a projectes d’emprenedoria que plantegen una contraprestació no monetària sinó basada en la participació en iniciatives d’interès social i comunitari del districte. Està impulsat pel Districte d’Horta-Guinardó i Barcelona Activa i és una de les actuacions del Pla de Desenvolupament Econòmic del Districte.

Tant si us interessa conèixer l’espai per oferir el vostre projecte com si voleu veure quines iniciatives ja estan en marxa, us esperem a la jornada de portes obertes!