16 Novembre, Dia Internacional per la Tolerància - #TolerànciaésConvivència

El 16 de novembre es el Dia Internacional per la Tolerància i el Servei de Convivència i Interculturalitat d’Horta- Guinardó va impulsar una campanya comunicativa on el concepte tolerància és l’eix central de tota la campanya. 

L’acció comunicativa va començar el dijous 29 d’octubre i cada dia s'ha dedicat a un barri del Districte, fins a concloure la campanya el dia 16 de novembre havent creat una peça conjunta, amb tots i cadascun dels barris:

 

Cada dia, a través d’un petit vídeo, s'ha presentat una entitat i/o institució de cada barri on han explicat la seva labor. Han parlat de molts temes que es treballen com ara la tolerància i la interculturalitat, la dinamització veïnal, diversitats, exemples històrics de tolerància, educació per la tolerància, així com tota la vinculació d’aquest concepte amb la convivència. 

L'objectiu principal és sensibilitzar a la ciutadania d’Horta-Guinardó en la promoció de la tolerància i la diversitat a través d'entitats de referència de cada un dels barris. A més de fomentar la cohesió i la comunitat de tots els participants com agents d’un mateix territori. 

La comissió de gènere del Casal de gent gran Baix Guinardó participa en aquesta campanya per la tolerància. Podeu veure la seva intervenció clicant aquí.

Podeu veure els videos de les diferents Entitats i Serveis d'Horta-Guinardó al canal de youtube del Ajuntament de Barcelona clicant aquí.