Menjo de Mercat

Els infants i els productes del mercatPer mantenir l’equilibri, menjo de mercat! és una activitat educativa que s’adreça tant a l’Educació Primària com a l’Educació Secundària Obligatòria i que convida els alumnes i docents a acostar-se al mercat i descobrir la seva forma peculiar de comerç, tan arrelada a la nostra cultura mediterrània.

D’aquesta manera, es plantegen un seguit d’activitats de recerca i comunicació dels valors dels seus productes i del servei personalitzat que ofereix.

La finalitat del programa és transmetre el valor del mercat com a espai i servei de qualitat i salut, de proximitat i de relació social.

Per fer-ho, la proposta s’estructura en tres moments: un primer moment de treball inicial i planificació a l’aula, un segon moment centrat en una experiència directa en el si del mercat més proper al centre educatiu i un tercer moment de síntesi que possibilita compartir l’experiència a través de l’espai de comunicació en línia que teniu a la vostra disposició en la pàgina web http://www.menjodemercat.cat