Oferta formativa Obert al futur 2014

El proper 26 de febrer Horta-Guinardó obre una nova tongada d'accions formatives de l'oferta formativa per a comerciants "Obert al futur".

El nostre és el primer Districte que engega l'activitat, aquest 2014, que tan bona acollida tingué per part dels comerciants que hi van prendre part l'any passat.

Les accions formatives previstes són les següents:

1.1. "Guanya la crisi: Innova en el teu negoci!". 26 de febrer 2014 (nova acció formativa)

Innovar i redissenyar tots els àmbits del nostre negoci per obtenir resultats positius. Analitzar el nostre propi negoci identificant punts forts i punts febles. Fer una síntesi dels factors claus d'èxit que ens diferencien de la concurrència i com tractar-los per generar un avantatge competitiu. Innovar per a una constant adaptació als canvis, amb actituds i aptituds necessàries per afrontar aquests reptes.

1.2 "Màrqueting en el punt de venda". 5 de març 2014 (nova acció formativa)

Convertir l'espai de vendes en un lloc d'experiències agradables de compra; un lloc viu, ple de suggeriments i d'experiències que convidin al client a entrar, a comprar i a tornar . Conèixer totes les accions de màrqueting que es poden posar en marxa al punt de venda, utilitzant les eines de màrqueting més adients.

1.3. "Amb un bon servei fidelitzem la clientela". 12 de març 2014 (acció formativa actualitzada)

Quins són els serveis que hem d'oferir al client i que no podem obviar. Cal conèixer quines tipologies de serveis es poden oferir en un punt de venda, saber com poden ajudar a millor l'atractiu de l'establiment i obtenir informació de quin és el marc normatiu que empara al comerciant.

1.4. "Les pautes per iniciar-te en el món del comerç electrònic: l'experiència d'un botiguer". 26 de març 2014 (oferta formativa actualitzada)

Conèixer les pautes per donar el primer pas en el món del comerç electrònic, les noves tecnologies i les xarxes socials. L'experiència ens permet explicar els avantatges i desavantatges de la nova era digital i explicar "què s'ha de fer" i "com es pot fer" per introduir-se en aquest món seguint uns passos que ja molts hem fet i que proven que "sí és possible"

1.5. "Cross Channel: Unim les nostres botigues i les noves tecnologies". 2 d'abril 2014 (nova acció formativa)

Conèixer les tendències del multicanal per preparar estratègies de Cross Channel que contemplin l'ús de les noves tecnologies aplicades a l'espai físic per arribar al client digital. Es donarà la informació i les pautes a seguir per realitzar una bona inserció al món digital.

1.6. "Tècniques de disseny i muntatge d'aparadors". 19 de març 2014 (nova acció formativa)

Renovar els aparadors d'acord amb el calendari comercial i aplicar noves tendències d'impacte visual.

1.7. "Embolicar regals de forma creativa". 9 d'abril 2014 (nova acció formativa)

Aplicar nous formats d'embolcalls i presentació de producte pel comerç.

Per a més informació i per inscriure's a qualsevol d'aquestes accions formatives, entreu a http://bcn.cat/obertalfutur