Quiexes i reclamacions

L’Ajuntament de Barcelona ofereix diversos canals d’atenció al ciutadà ­el telemàtic, el telefònic i el presencial­ perquè comuniqueu incidències i queixes o feu consultes i suggeriments sobre qualsevol servei municipal i sobre el funcionament de la ciutat. També podeu consultar l’estat de la petició per qualsevol dels tres canals d’atenció i reclamar-la.

  • Pel canal telemàtic, o sigui, pel web bcn.cat, podeu resoldre una consulta i comunicar tota mena d'incidències i/o reclamacions referents a qualsevol servei i competència municipal. En aquest sentit l’enllaç que trobareu al final d’aquestes línies permet expressar una queixa/reclamació.
  • Per telèfon, si voleu fer una consulta o obtenir informació de qualsevol aspecte de la ciutat, cal que truqueu al 010. Fora de l’àmbit metropolità podeu trucar al telèfon 807 117 700. En canvi, si voleu comunicar una incidència o una reclamació referent a qualsevol servei i competència municipal podeu fer-ho pel telèfon gratuït del civisme 900 226 226.
  • De manera presencial, tant si voleu fer una consulta com comunicar una incidència o reclamació ho podeu fer anant a qualsevol oficina d’atenció al ciutadà

Per accedir al canal telemàtic de gestió de Queixes i Reclamacions, si us plau, cliqueu aquí [+]