Ja podeu presentar els vostres projectes d’emprenedoria individual o col·lectiva a Horta-Guinardó!

L'espai municipal La Clota Cotreball es tracta d’un conjunt de locals d’un total de 362 m2, ubicats al barri de La Clota (Avinguda de l’Estatut 1-13, a prop de plaça Eivissa) i recentment reformats. Són espais d’oficina, cuina i taller que s’oferiran de manera gratuïta a l’emprenedoria convencional i projectes d’economia social i solidària.
 
La contraprestació per a l’ús gratuït de les instal·lacions serà realitzar accions específiques de retorn social que dissenyarem conjuntament i amb les entitats d’Horta-Guinardó.
 
Amb aquest projecte impulsat per Districte d’Horta-Guinardó i Barcelona Activa, en el marc del Pla de Desenvolupament Econòmic de Districte, volem donar suport a l’emprenedoria mentre afavorim la dinamització socioeconòmica del territori i les sinèrgies entre teixit econòmic, veïnal i agents públics.
 
El nou espai estarà obert des del mes de maig de 2019.
 
Si vols optar a tenir un espai per al teu projecte a La Clota Cotreball o més informació, escriu a laclotaespaicotreball@bcn.cat. Ens posarem en contacte amb tu.
 

En aquesta presentació trobaràs informació resumida del projecte i en aquest dossier informació més detallada. D’altra banda, en aquest vídeo expliquem de manera global en què consisteixen els Plans de Desenvolupament Econòmic de Districte: