Assessorament en drets laborals per a treballadores de la llar

dijous, 2. maig 2019 - 13:01

Barcelona Cuida. Dissabte 4 de maig comença el nou servei d'assessorament laboral a treballadores de la llar en caps de setmana.

Dissabte 4 de maig comença el nou servei d'assessorament laboral a treballadores de la llar en caps de setmana. L'ofereixen advocades laboralistes dels Punts de Defensa de Drets Laborals, que el primer cap de setmana de cada mes seran al nou espai municipal Barcelona Cuida.

El nou equipament ‘Barcelona Cuida’, a l’Avinguda Marquès de l’Argentera, 22 (Estació de França), obre les portes el primer cap de setmana de cada mes per oferir assessorament en matèria de drets laborals per a treballadores de la llar i persones interessades en contractar aquests serveis de manera legal, justa i segura.

Des dels Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa oferim aquests serveis que comencen el proper 4 i 5 de maig, amb les següents activitats:

Xerrada: “Neteges cases? Cuides persones? Coneix els teus drets laborals i com defensar-los” (Dissabte 4 de maig, de 16.30h a 18h)

Assessorament individual (Dissabte 4 de maig, de 18h a 19.30h, i diumenge 5 de maig, de 10.30h a 13.30h)

Les persones interessades poden concertar cita prèvia per als assessoraments trucant al 93 413 21 21, enviant un correu a barcelona.cuida@bcn.cat o assistir-hi directament. Les persones interessades a fer una contractació justa, legal i segura poden assistir a aquests esdeveniments o també el primer dimecres de mes al mateix centre.

Barcelona Cuida – Espai d’informació i orientació és un nou equipament municipal que s’adreça a les persones que cuiden, sigui un familiar o persona propera, sigui de forma remunerada al domicili. Ofereix atenció directa (presencial, telefònica o consulta online) per donar una primera informació i orientació sobre els recursos més adequats a les necessitats de la persona i facilitar l’accés i acompanyament als mateixos.

Paral·lelament, els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa atenen durant tota la setmana a Nou Barris, Ciutat Vella i Sants-Montjuïc qualsevol persona que necessiti assessorament sobre la seva situació en relació als seus drets laborals.