Busques espai per desenvolupar el teu projecte? Coneix La Clota Cotreball!

dilluns, 8. juliol 2019 - 14:43

Sessió informativa. El proper dijous dia 11 a les 18h tindrà lloc una visita a La Clota Cotreball i explicació del procés per sol·licitar-hi un lloc d’ús gratuït i amb contraprestació de retorn social.

El proper dijous dia 11h a les 18h tindrà lloc una visita a La Clota Cotreball amb sessió informativa sobre com sol·licitar espai en aquest singular espai municipal de cotreball, impulsat per Districte d’Horta-Guinardó i Barcelona Activa.

És un conjunt de locals d’un total de 362 m2, ubicats al barri de La Clota (Avinguda de l’Estatut 1-13, a prop de plaça Eivissa) recentment reformats (podeu fer una visita virtual als locals i consultar la galeria fotogràfica). Són a l’emprenedoria convencional i projectes d’economia social i solidària. Dijous 11 visitarem aquests locals i us explicarem el procediment per demanar-ne espais de treball. El període de sol·licitud d’espais de treball és obert i al setembre es faran noves admissions.

La contraprestació per a l’ús gratuït de les instal·lacions és la realització d’accions específiques de retorn social que es dissenyen conjuntament amb les entitats d’Horta-Guinardó amb cada cotreballador i cotreballadora, atenent als seus perfils i les necessitats del territori. Suposen entre 4 i 8 hores de dedicació al mes.

La Clota Cotreball és en funcionament des de maig de 2019 i en l’actualitat alberga prop de quaranta persones que impulsen diferents projectes econòmics.


Fotografia de Martí Fradera