Recursos d'emprenedoria i empresa al teu abast

dimarts, 26. febrer 2019 - 15:01

Desenvolupament Econòmic. Consulta els recursos que Barcelona Activa posa al teu abast

Ets una persona emprenedora o tens una empresa basada al districte d'Horta-Guinardó? Necessites informació sobre els recursos que et posem a l'abast?

 

Si tens projectes que activin l’economia del districte, consulta els recursos que Barcelona Activa i el Districte d’Horta-Guinardó posa al teu abast, ja siguis una persona emprenedora amb idees per activar un negoci al territori o bé ja tinguis una empresa. Amb tant sols un clic pots descobrir informació que et resultarà necessària.

Si tens una empresa, l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, t’ofereix serveis, eines i recursos per tal que puguis impulsar la teva activitat. Et donem la informació que necessites referent a la contractació de personal i subvencions, al programa Empreses Responsables de Barcelona, i també el servei d’Assessorament per la Igualtat, entre d’altres.

Si ets una persona emprenedora, t’assessorarem sobre el que necessites per iniciar l’activitat econòmica, els tràmits necessaris que has de conèixer. També et podem ajudar a decidir quina activitat i on és millor establir-te i et donarem recursos per que puguis oferir un servei de qualitat.

Per més informació consulta els documents adjunts al web.