Intermedia Locals: reobre una perruqueria al carrer Lorda

divendres, 3. novembre 2023 - 14:28

AMUNT PERSIANES. El local, que portava més de tres anys tancat, tornarà a ser una perruqueria de barri.

El local, que portava més de tres anys tancat, tornarà a ser una perruqueria de barri.

El local del carrer Lorda 6, situat al barri de la Teixonera (Districte d’Horta Guinardó), feia més  de tres anys que estava tancat. Havia estat una petita perruqueria de proximitat que atenia al veïnat del barri i a l’abril de 2020 va tancar les seves portes per jubilació. A partir d’ara, tornarà a ser una perruqueria de barri.

L’emprenedora aprofita així l’oportunitat que li ofereix Intermèdia Locals, amb preus de lloguer sota mercat, per tal d’incentivar la instal·lació de nova activitat econòmica a locals que porten més de dotze mesos buits.

En el cas del petit local del carrer Lorda, de 16m2, el lloguer és de 255 € mensuals i el contracte per a cinc anys prorrogables. La propietat pot actualitzar l’IPC en el tercer i el quart any, i podrà accedir a un ajut de més de 3.000€ per a fer reformes al local o contractar una assegurança de lloguer, si ho considera.

El preu mig a la zona és de 18,75 €/m2, segons la valoració encarregada a un pèrit taxador immobiliari i mitjançant conveni amb el Col·legi d’API, i aquest local del carrer Lorda s’ha llogat a Intermedia Locals per 15,9€/m2.

El local havia estat anunciat des del desembre del 2022 en portals immobiliaris sense trobar una persona emprenedora que s’hi volgués instal·lar. En menys de 2 mesos a Intermedia Locals hem trobat nova llogatera i nova activitat, atenent a la voluntat del propietari, a qui li feia il·lusió que el local pogués continuar sent una perruqueria.

Intermedia Locals és el nou servei d’intermediació municipal per facilitar la instal·lació d’activitat econòmica a locals buits a la ciutat, en el marc de l’Estratègia Amunt Persianes. Poden ser comerços, serveis, tallers, oficines.. i desenvolupar-hi projectes d’economia social i solidària o d’altre tipus.

Més informació a barcelonactiva.cat/intermedialocals