Ja podeu presentar els vostres projectes de La Clota Cotreball

dimecres, 27. març 2019 - 13:35

Ocupació i Treball. A partir d’avui ja podeu presentar la documentació per participar en la selecció dels projectes per formar part de La Clota Cotreball

La Clota Cotreball és un projecte impulsat pel Districte d’Horta-Guinardó i Barcelona Activa en el marc del Pla de Desenvolupament Econòmic d’Horta-Guinardó,

A partir d’avui podeu presentar la documentació per participar en la selecció dels projectes per formar part de La Clota Cotreball.

La Clota Cotreball té previst la seva obertura al mes de maig i es dirigeix a projectes d’emprenedoria individual o col·lectiva (fins un màxim de 4 persones per projecte) que necessitin d’un espai d’oficina, taller o cuina. Els projectes poden estar en una fase incipient, o ja constituïts i la contraprestació per ser-hi no serà econòmica sinó que consistirà en la realització d’accions específiques de retorn social en el territori.

Cada mes es faran entrevistes i s’avaluaran els projectes presentats. Si voleu participar, tenir més informació i/o participar presentant el vostre projecte, només heu d’enviar un correu a laclotaespaicotreball@bcn.cat. Un cop rebem el correu, us respondrem amb la informació que requeriu i el procediment a seguir.