A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

La Clota Cotreball. Projecte Sol Guerrero, Coach i Bruixa Urbana

divendres, 2 juliol, 2021 - 13:10

DONA COMPLETA. Avui us presentem el projecte de la Soledad Guerrero Ferreyra, mentora especialitzada en el Desenvolupament Personal de la Dona.

Avui us presentem el projecte de la Soledad Guerrero Ferreyra, mentora especialitzada en el Desenvolupament Personal de la Dona.

Inicialment, el projecte de la Sol consistia en la realització de tallers formatius presencials de Tarot Evolutiu i d’Harmonització Energètica, però l’arribada de la pandèmia, les circumstàncies del confinament i l’augment de la demanda la van obligar a adaptar-se al format online i a ampliar el seu catàleg de serveis a sessions –tant individuals com grupals- de Meditació, Registres Akàshics i Coaching Ontològic.

Actualment, està treballant en el “Programa Dona Completa”, per mitjà del qual acompanya dones per empoderar-se. El procés, de tres mesos de durada, es divideix en diferents fases: “dona conscient”, “dona-medicina” i “dona-propòsit”. La seva metodologia facilita eines de benestar, assertivitat i gestió personal que es poden aplicar al dia a dia; eines que permeten orientar a les usuàries per tal de connectar-se amb si mateixes i amb la seva essència femenina, reconèixer la seva manera de ser i acceptar-se, confiar en elles i en les decisions que prenen i sentir-se autèntiques i identificades amb el seu propòsit de vida. Inclou una plataforma e-learning amb vídeos, material documental i exercicis.

Les circumstàncies personals de la Sol són, curiosament, les que la van portar a canviar el rumb de la seva pròpia trajectòria professional i vital i, en conseqüència, a emprendre. Després de 19 anys de carrera en dret penal, exercint en l’àmbit de la defensa pública i com a docent a la Facultat de Dret de la Universitat de Buenos Aires, una crisi personal la va guiar cap a un viatge introspectiu d’autoconeixement a la recerca de consol i de respostes.

En els últims anys s’ha format com a Facilitadora de Meditació i en d’altres àmbits com Aura i Tècniques de Neteja i Harmonització d’espais, Tarot, Astrologia Evolutiva, Metafísica, Canalització, Registres Akàshics, Gemoteràpia, Biosònica i Reiki. Ha completat un Màster de Lideratge i Desenvolupament Personal, una formació en Pedagogia del Moviment i la Dansa i ha obtingut la certificació com a Coach Ontològica Professional. Actualment, està estudiant Constel·lacions Familiars a l’Escola Gestalt de Catalunya.

La Sol porta allotjada al Cotreball des del novembre de 2019. Li calia un espai per poder crear i establir les bases del seu projecte. L’equipament li ha permès conèixer d’altres persones i comptar amb recursos com la sala de reunions o el servei d’impressió; i també prendre distància entre l’espai vital (casa seva) i l’espai professional.

Des del principi, va expressar la seva predilecció per treballar amb gent gran ja que des de la seva arribada a Barcelona la va sorprendre el nombre de persones d’aquest col·lectiu que viuen i se senten soles. D’aquí que la seva experiència de retorn estigui molt lligada als Casals de Gent Gran de Sant Genís dels Agudells i de la Vall d’Hebron: des del taller formatiu d’ús d’smartphone per facilitar la connectivitat i l’enxarxament, passant pels tallers presencials d’iniciació a la meditació (al juliol en realitzarà un altre per a l’entitat Nou Horitzó), el vídeo per al Canal de Youtube Gran Gent en Xarxa dotant d’eines per superar l’aïllament durant la pandèmia, fins al Taller de Valors per a Dones per a la setmana del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona. Activitats totes elles molt gratificants que li han aportat molt d’afecte i tendresa per part de les persones participants.

El seu desig de futur és continuar expandint-se amb l’objectiu de facilitar ponts entre el món mental-urbà i el món espiritual-elemental. I en aquest sentit, el Programa Dona Completa és el fruit de combinar totes les seves experiències com a dona, consultora, facilitadora, bruixa i sanadora per acompanyar altres dones en el seu propi despertar espiritual.