La Clota Cotreball: Projecte Pelo Puré

dimarts, 30 juny, 2020 - 11:48

La Clota Cotreball. El projecte “Els coixins PeloPuré, molt més que un suport per a la lactancia” és una de les iniciatives que participen a La Clota Cotreball.

El projecte Els coixins PeloPuré, molt més que un suport per a la lactancia” és una de les iniciatives que participen a La Clota Cotreball, que pretén ajudar a les famílies en la primera etapa de desenvolupament de l’infant, a través de la venta de coixins de lactància especialment dissenyats per aconseguir una postura còmoda a l’hora d’alimentar el nadó.

Els coixins PeloPuré, estan fets amb un disseny exclusiu que els fa més pràctics i funcionals que els coixins de lactància tradicionals tot facilitant la seva col·locació i ajudant a que no s’enfonsin durant les preses. A més, tenen una vida útil molt llarga ja que es poden utilitzar com a material de psicomotricitat i com a joguina.

Pel que fa a les teles i els vídeos promocionals utilitzats, han estat dissenyades per la promotora de BLA& CO (veure imatges) i gravats per KINOTHEQUE.

 

La Maribel, professional amb 15 anys d’experiència en el món de l’audiovisual i creadora de PeloPuré, sempre ha estat implicada en ajudar a impulsar nous projectes en el sector Serveis, i ja fa més de dos anys que es va embarcar en aquesta aventura.

Gràcies a La Clota CoTreball, ha tingut la oportunitat de disposar d’un taller on poder testejar els seus dissenys i on crear nous complements per a la seva marca, així com establir sinèrgies amb altres projectes.

A canvi, i a través del retorn social i la contraprestació a entitats i comunitats de districte, PeloPuré ha tingut la oportunitat de donar suport a una associació de cardiopaties congènites amb la fabricació del seu merchandising, fet, que com a veïna de barri de Guinardó, li ha semblat una experiència molt satisfactòria.

 

Ara mateix, i fins el dia 2 de juliol, està posant tota la seva energia en aconseguir finançament a través d’un crowdfunding per poder fer una primera producció de coixins que permeti arribar a botigues i fabricar d’una manera ètica i responsable. Durant l’estiu es fará tota la primera producció per poder començar la tasca comercial a partir de setembre, i així, tenir tots  els packs de coixins PeloPuré en botigues entre octubre i novembre de 2020.

 

Per a més informació

Web: http://pelopure.com/

Xarxes Socials:

https://www.instagram.com/los_cojines_pelopure/

https://www.facebook.com/PeloPur%C3%A9-800386090086787/

 

Adjunts