Les gimcanes digitals gratuïtes descobreixen 7 barris de Barcelona

divendres, 28. abril 2023 - 13:37

IMPULSEM EL QUE FAS. Gymkana Digital Turística està portant a terme el projecte “Apropa´t al barris"

Gymkana Digital Turística està portant a terme el projecte “Apropa´t al barris. Descobreix i aprèn jugant” amb el suport de la subvenció “Impulsem el que Fas 2022” de l’Ajuntament de Barcelona, gestionada a través de Barcelona Activa

Les gimcanes són rutes autoguiades en forma de joc on la persona usuària ha d’anar resolent enigmes que formen part de l’arquitectura de la ciutat. Així, mentre es resolen enigmes, s’aprenen fets històrics, es descobreixen històries inèdites i es dóna visibilitat al patrimoni dels barris de la ciutat, tot fent un passeig.

Aquesta nova manera de descobrir la ciutat és totalment digital, gratuïta i per a totes les edats, de manera que tothom que disposi d’un telèfon mòbil hi té accés sense descarregar-se cap aplicació. Les Gymkanes estan disponibles en castellà, català, francès i anglès, els 365 dies de l’any, 24 hores i s’hi accedeix des del telèfon mòbil clicant directament en el joc del barri que es troba a la web: http://www.gymkanaturistica.com/Barcelona

De moment, a Barcelona, hi ha les gimcanes de Bon Pastor, Hostafrancs, Sant Genís dels Agudells, La Guineueta, Les Corts, Sant Martí de Provençals i la Dreta de l’Eixample, però ben aviat s’ aniran afegint més rutes per diferents barris.

El projecte, desenvolupat per Gymkana Digital Turística, té com a objectiu apropar el patrimoni històric i cultural de la Barcelona més inèdita als veïns i veïnes i també a turistes i visitants que, gràcies a les gimcanes, descobriran altres zones de la ciutat.

Gymkana Digital Turística aposta pel turisme sostenible, digital, gamificat, desestacionalitzat i descentralitzat. Les gimcanes permeten potenciar el patrimoni històric i cultural mitjançant una experiència enriquidora divertida per a totes les edats.

Més informació i contacte a: http://www.gymkanaturistica.com/Barcelona