Noves places per a la instal·lació de projectes a La Clota Cotreball

dijous, 21. novembre 2019 - 13:17

La Clota Cotreball. Visita guiada i sessió informativa per a projectes d’emprenedoria, d’autònoms i de microempreses que estiguin cercant espai per a desenvolupar la seva activitat.

Visita guiada i sessió informativa per a projectes d’emprenedoria, d’autònoms i de microempreses que estiguin cercant espai per a desenvolupar la seva activitat.

El dimarts 3 de desembre a les 18 hores es celebra una nova visita guiada de les instal·lacions La Clota Cotreball. Durant aquesta activitat els projectes podran conèixer l’espai, el seu funcionament i el procés de sol·licitud de plaça.

La Clota Cotreball és un coworking municipal amb 4 espais diferenciats: l’Espai Groc o d’oficina destinat a projectes que fonamentalment fan feina de despatx, l’Espai Verd o taller en brut destinat a iniciatives amb un alt component de treball manual, l’Espai Blau o taller en net destinat en gran part a projectes vinculats a temes audiovisuals i gràfics i, finalment, l’Espai Vermell o taller de cuina que acull projectes que tenen l’alimentació com a eix central.

La particularitat del Cotreball és la modalitat de pagament per l’ús de l’espai, es fa mitjançant accions de retorns social al territori. Aquestes accions es dissenyaran conjuntament amb l’Ajuntament i amb les entitats d’Horta-Guinardó.

Actualment hi ha 39 projectes residents que apleguen a més de 50 persones cotreballadores al llarg de diferents franges horàries, de dilluns a divendres.

El Cotreball ofereix als projectes instal·lats els següents serveis

– Recepció de visitants
– Recepció de correu, missatgeria i paqueteria
– Neteja i manteniment dels espais comuns
– Climatització
– Sala de reunions
– Zones de descans i office
– Serveis de connectivitat a Internet
– Wi-fi en tot l’espai comuns

Per apuntar-vos a la sessió informativa obriu aquest enllaç.

La Clota Cotreball està ubicada a l’Avinguda de l’Estatut 1-13. Es pot arribar amb  els autobusos V21, V23 i V25 o en metro amb la L5 parada d’Horta.
https://goo.gl/maps/JUAT5Vij3vXZbuXn8

Podeu trobar més informació sobre La Clota Cotreball aquí o escrivint un correu a laclotaespaicotreball@bcn.cat