Informació prèvia licitacions

Benvinguts a l’espai de les licitacions de l’Institut Municipal d’Informàtica.

L’Institut Municipal d’Informàtica dins el marc de la transparència, integritat i bon govern, relacionat en la contractació dels serveis necessaris per desenvolupar la seva activitat, cerca la competència en la igualtat de condicions davant les licitacions, de manera que tots els proveïdors del sector TIC tinguin accés a la informació dels diferents processos generals de l’organisme.

Es programaran sessions prèvies informatives de licitacions no basades en Acord Marc abans que es publiquin al perfil de contractant. Us hi podreu inscriure a través del formulari disponible de cada sessió prèvia. Posteriorment, hi trobareu tota la documentació informativa dels serveis que es licitaran.

Actualment i de manera temporal, no hi hauran sessions prèvies basats en Acord Marc, i podreu trobar tota la informació necessària als documents penjats periòdicament amb els principals indicadors de contractació basats de l’Acord Marc, la revisió de l’estat dels contractes ja presentats i la difusió de la publicació dels propers basats.

Calendari de sessions

Veure'l

Llegenda:

Sessions prèvies de Licitacions

 

Sessions prèvies Acord Marc

Sessions anteriors
Cerca per data
E.g., 28/02/2024
E.g., 28/02/2024

Si vols estar informat de les sessions previstes

Subscriu-te al RSS!

 

Si et subscrius al canal RSS podràs agregar aquesta secció al teu lector o agregador de notícies, així rebràs les últimes actualitzacions. Els canals RSS són l’equivalent a una pàgina d’Internet però són dissenyats per ser llegits i interpretats per programes especials. Des de l’IMI oferim aquest canal RSS compatible amb la majoria de lectors o agregadors de notícies.

Back to top