Barcelona explica la seva aposta per humanitzar la tecnologia a l’SCEWC19

L’estand municipal inclou una zona expositiva amb més de 30 ponències, un espai on s’expliquen diverses iniciatives i una zona on 16 empreses vinculades a la ciutat presentaran els seus productes, solucions i projectes innovadors.

L’Ajuntament de Barcelona participa un any més en l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), del 19 al 21 de novembre, i enguany ho fa sota el lema “Humanitzant la tecnologia per Barcelona”.

L’aposta de la ciutat és promoure un model d’innovació més just, sostenible i que millori la qualitat de vida de les persones. D’acord amb aquest model, l’ús de la tecnologia ha d’ajudar a donar resposta als principals reptes que té avui en dia la ciutat, com ara combatre l’emergència climàtica, i el seu desplegament ha d’estar compromès amb l’assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible.

L’estand municipal destacarà el model i els projectes smart city de la ciutat, i inclourà un espai on 16 empreses innovadores, seleccionades per Barcelona Activa, mostraran les seves solucions alineades amb les polítiques municipals. Just al costat hi haurà un segon estand que estarà dedicat a les Sharing Cities, una xarxa de ciutats per a l’economia col·laborativa patrocinada per l’Ajuntament de Barcelona.

A l’estand també trobareu l’espai Fòrum, on es presentaran projectes municipals, així com iniciatives d’entitats del tercer sector, associacions, empreses emergents i pimes seleccionades a través d’una convocatòria oberta. Es pot consultar la programació fent clic aquí.

Tots els projectes presentats tindran vinculació amb el desenvolupament d’iniciatives en els àmbits de la participació ciutadana, la col·laboració social o la planificació urbana utilitzant tecnología.

 

Més informació

Back to top