Barcelona, premiada per la implantació de l’administració digital

Tecnologia. El Congrés de Govern Digital premia Barcelona pels seus esforços en la implantació de l’administració digital.

A la cloenda del Congrés de Govern Digital, celebrat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i organitzat per la Generalitat de Catalunya, el Consorci Localret i el Consorci AOC,  s’ha dut a terme l’acte de lliurament dels Reconeixements d’Administració Oberta, una distinció als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la implantació de l’administració digital a les seves organitzacions.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Barcelona ha estat guardonat pels seus esforços en la implantació de l’administració digital. Es destaca l’aposta ferma per afavorir la seva transformació digital i els avenços importants que s’han anat implantant en aquest sentit, com ara incloure el portal de transparència al seu web o ampliar la cartera de serveis o tràmits que es poden fer online.

Aquests reconeixements s’atorguen en base als indicadors objectius que recull el Consorci AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya. Al web del Consorci AOC es pot consultar la metodologia i els indicadors específics.

Back to top