Barcelona renova el compromís amb la Mobile World Capital

Mobile World Capital Barcelona. L’Ajuntament de Barcelona dotarà amb 20 M€ la Fundació Mobile World Capital Barcelona els propers anys per tal de garantir la continuïtat de l’esdeveniment a la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona ha renovat la seva aposta i el seu compromís amb el Mobile, i dotarà amb 20 M€ la Fundació Mobile World Capital Barcelona els propers anys per tal de garantir la continuïtat de l’esdeveniment a la ciutat.

L’acord assolit pel Plenari per dotar la Fundació Mobile World Capital Barcelona ha rebut el suport de la majoria de forces polítiques. Al mateix temps, el Plenari ha ratificat l’acord signat a principis de mandat per renovar la designació de la ciutat de Barcelona com a Mobile World Capital per al període 2019-2023.

El tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello ha destacat la importància d’aquesta dotació pressupostària per aconseguir que els guanys del Mobile World Congress (MWC) no siguin exclusivament els del sector de l’hostaleria i la restauració.

“Defensem que esdeveniments com el MWC enforteixin en primer lloc l’ecosistema tecnològic i productiu local, i permetin que es pugui tirar endavant iniciatives per reforçar la sobirania tecnològica, i també perquè aquestes activitats arribin a tots els barris”, ha explicat Pisarello.

Back to top