Comencen les proves del projecte FLAME al carrer de Pere IV del Poblenou

dilluns, maig 13, 2019 - 09:47

S’han realitzat proves pilot amb l’empresa 8 Bells, una de les guanyadores de la primera convocatòria del projecte FLAME

La primera de les tres proves pilot amb una de les empreses guanyadores de la primera convocatòria del projecte FLAME (Facility Large-Scale Adaptive Media Experimentation) s’ha realitzat al carrer Pere IV.

L’objectiu principal en aquesta prova, on s’ha utilitzat la infraestructura de FLAME, ha estat provar la immediatesa en la càrrega i descàrrega de dades amb un conjunt de persones en un determinat espai de la ciutat de Barcelona i aconseguir un accés ràpid a les dades.
Cal ressaltar la producció localitzada, el processament i el consum de contingut multimèdia en la infraestructura d’accés sense fils de FLAME, que ofereix un desplegament real d’una xarxa intel·ligent.

8 Bells ha desenvolupat una aplicació centrada en la intel·ligència de realitat augmentada (AR) basada en l’edge computing. Aquesta aplicació vol oferir una orientació millorada en entorns urbans i en streaming de vídeo d’AR en directe.

L’aplicació proporciona l’experiència personalitzada d’AR que connecta els continguts digitals amb el món físic per tal de potenciar la navegació en 3D, el geoetiquetatge en temps real i la geocerca, així com el llançament d’anuncis i contingut multimèdia quan la persona usuària es troba en llocs exteriors específics al voltant de la ciutat.

8 Bells és una petita empresa situada a Nicòsia, Xipre. És una start up immersa, des de fa dos anys i mig, sobretot en la recerca i anàlisis. Actualment, estan participant en alguns projectes de recerca d’Europa i, des del mes de juliol passat, amb FLAME.

Més informació

Back to top