Continuen les proves pilot en la infraestructura de FLAME

L’empresa portuguesa MOG Technologies, una de les guanyadores de la primera convocatòria del projecte FLAME, ha estat la segona en testejar la infraestructura.

L’objectiu d’aquest experiment ha estat provar la immediatesa en la càrrega i descàrrega de dades entre sistemes professionals i d’aficionats en un espai de la ciutat de manera que s’aconseguissin les dades d’ambdós perfils ràpidament a través de la infraestructura sense fils de FLAME.

La prova pilot de l’empresa portuguesa MOG technologies consisteix en la creació d’una plataforma oberta que permeti la plena interoperabilitat entre sistemes professionals i aficionats.

Aquesta permetrà capturar esdeveniments en viu a través d’un telèfon intel·ligent o una càmera professional, enviant el contingut directament a un núvol, on l’editor podrà dur a terme ràpidament la selecció de les múltiples transmissions en temps real. Es vol assegurar la convergència d’un conjunt de tècniques de producció tradicionals en un nou paradigma basat en web.

La captura, producció, gestió i distribució dels continguts es realitza íntegrament a través del núvol, permetent la flexibilitat de flux de treball entre professionals i ciutadans comuns, i poden compartir fàcilment els continguts enregistrats a través del seu telèfon intel·ligent a una sala de control de producció.

Tecnologies MOG, és una empresa portuguesa i es dedica a la creació d’ambients de difusió des de la captura, gestió i distribució als mitjans. Desenvolupa biblioteques multimèdia, sistemes de transmissió d’última generació i una plataforma interactiva i multi-contingut basada en núvol que permet la participació forta de qualsevol comunitat de mida.

Back to top