La segona convocatòria de FLAME ja té guanyadors

S'han anunciat els set guanyadors de la segona convocatòria oberta de FLAME.

FLAME posa a l’abast una plataforma d’experimentació amb latència molt baixa i apropant el processament de dades als terminals.

Aquesta convocatòria estava adreçada a dos tipus d’entitats:

  • PIMES que desenvolupessin noves experiències per al consumidor pel que fa al contingut multimèdia, personalitzat, localitzat i interactiu utilitzant la plataforma FLAME.
  • Qualsevol entitat que disposi d’una infraestructura pròpia i vulgui replicar la plataforma FLAME per tal d’experimentar-ne els beneficis.

Els guanyadors de la convocatòria oberta faran ús dels nostres desplegaments reeixits de la plataforma FLAME per mostrar els seus beneficis per al futur lliurament de mitjans basats en 5G, també impulsaran més informació sobre els aspectes operatius dels futurs desplegaments 5G a través de la replicació de la plataforma FLAME en dues noves ubicacions.

Al febrer d’aquest any es van presentar disset ofertes per al desenvolupament de noves experiències i tres per a la replicació de la infraestructura, i es finançarà els set millors (tres s’executaran a Bristol, dos a Barcelona i dos replicadors).

Les empreses que provaran la infraestructura de FLAME a Barcelona amb el servei que ofereixin seran MoDASH i DIGI-HI.

Les ciutats replicadores guanyadores oferiran infraestructures distintives i oportunitats de proves per a la prestació de serveis de mitjans de comunicació amb la tecnologia 5G, com universitats —el cas de Londres—, i zones rurals, com la localitat italiana Buseto Palizzolo de la província de Trapani, Sicília.

Aquesta és la segona d’un total de tres convocatòries que el projecte FLAME llançarà abans que acabi el 2020.

Més informació

Back to top