Onze empreses de Barcelona, al Mobile World Congress de Xangai

Emprenedoria digital. Onze empreses de Barcelona participaran al Mobile World Congress de Xangai del 27 al 29 de juny per buscar sinergies amb el mercat asiàtic.

Les companyies barcelonines formen part de la delegació enviada per la Mobile World Capital Barcelona, que aplega un total de 21 empreses d’arreu de l’Estat espanyol dels sectors de la robòtica, el turisme, l’ocupació i les aplicacions mòbils, entre d’altres.

Aquestes empreses, amb base digital, tindran l’oportunitat de relacionar-se amb els expositors i visitants, i disposaran d’un espai expositiu dins del Mobile World  Congress Xangai per donar a conèixer els seus projectes a la comunitat internacional que participa a l’event.

A més, se seleccionarà vuit de les 21 empreses de la delegació per fer una presentació a l’escenari principal del 4YFN. Tota l’expedició participarà en un programa d’activitats que propiciï el networking amb inversors, emprenedors i grans corporacions presents al MWC  Xangai 2018.

El tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, Gerardo Pisarello, ha valorat aquest fet: “Barcelona atreu talent. En les darreres setmanes hem tingut una bona mostra d’exemples. Però no només. També exportem talent: promocionem i enxarxem les empreses amb base digital”. Pisarelllo ha destacat que “ho fem amb ocasions com la MWC de Shanghai. A través de Barcelona Activa, en col•laboració amb altres administracions i amb la Mobile World Capital, aquest és un bon exemple de què volem dir quan diem que el MWC ha d’estar al servei del teixit productiu barceloní, ha de servir per fer de tractor de l’ecosistema innovador de la ciutat els 365 dies de l’any”. “En definitiva, una nova bona notícia que mostra que, lluny d’aturar-se, Barcelona s’enlaira com mai”, ha rebelat el tinent d’alcaldia.

Per quart any consecutiu, la Mobile World Capital Barcelona impulsa aquesta delegació juntament amb l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, el Ministeri d’Economia i Empresa a través de Red.es, i la Generalitat de Catalunya amb ACCIÓ. Aquesta trajectòria ha permès que empreses com Accent Systems, Adele Robots i Bibold, que van formar part d’alguna de les delegacions anteriors, repeteixin l’experiència i es converteixin en mentors de les empreses que hi participen per primera vegada.

Podeu veure les empreses de Barcelona integrants de la delegació al MWCXangai 2018 clicant aquí

Més informació

Back to top