12a Edició del Gran Recapte d'aliments a Catalunya

Enrere


La irrupció del COVID19 ha comportat una emergència sanitària a la que ha seguit una emergència social sense precedents. Els Bancs dels Aliments de Catalunya han vist augmentar la demanda d'aliments en un 40% en els darrers mesos. En aquests moments, 265 mil persones reben ajuda alimentària dels Bancs dels Aliments. És per això, que la campanya del Gran Recapte és imprescindible aquest any, necessitem poder contribuir a garantir el dret a alimentació de milers de persones, en un context en què la demanda no para d'augmentar.

La 12ª edició del Gran Recapte d´Aliments se celebrarà a finals del mes de novembre del 2020. Les dates previstes son del 16 al 21 de novembre als establiments i del 16 de novembre al 16 de desembre per al Gran Recapte on line.

Les donacions als establiments de les cadenes de supermercats seran també virtuals. El personal de botiga convidarà a la ciutadania a fer donacions a l'hora de pagar a caixa. Aquesta donació serà a través d'un CODI GRAN RECAPTE amb els imports estipulats per cistella (1 e - 3 e - 5 e - 10 e - 20 e - 50 e, o indefinit). Un cop finalitzat el Gran Recapte, els Bancs dels Aliments disposaran de l'import íntegre de les donacions per a poder adquirir aliments bàsics.

Podeu consultar els punts de recollida en aquest enllaç.

Es pot donar aliments on line al web del Gran Recapte.

Horaris

Diferents punts de recollida

Població:
Barcelona
On
Diferents punts de recollida
Quan
Del 16/11/2020 al 16/12/2020.

M'agrada 162

You may also be interested in...

Users who viewed this also viewed...