20è Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona "OFFF Barcelona". Edició virtual

Enrere

Les entrades per l'OFFF Barcelona 2020 , ajornada degut a la COVID, continuaran sent vàlides per a les dates d'OFFF Barcelona 2021.

El Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona, reuneix del 3 al 8 de maig en un format virtual a les principals veus de la indústria creativa que marquen les tendències de la nova imatge i estètica en els camps del disseny, la música, l'art, l'espectacle i la cultura digital.

Aquest any OFFF Barcelona serà una experiència online 360º amb un món virtual especialment dissenyat per a la comunitat del festival i creat per Futura Space perquè tots els participants puguin viure una experiència d'immersió en el metavers, entès en sentit ampli com un regne virtual constant i compartit. En ell, cada participant haurà de crear una identitat pròpia dissenyada a través d'un avatar que podrà ingressar en un escenari que recrea les diverses instal·lacions del Museu del Disseny de Barcelona, novament col·laborador de OFFF per a aquesta nova edició.

En aquest món creat exclusivament per al festival, els usuaris podran interactuar amb amics, fer networking, participar de totes les conferències dels artistes convidats i viure cadascuna de les sorpreses immersives que s'han dissenyat per a aquesta edició. L’accés al món virtual serà de les 12h. a les 21h. durant tots els dies del festival.

Aquest any el festival oferirà 36 conferències i inclourà a més de 30 artistes i creadors de tot el món vinculats a l'àmbit de la creativitat, el disseny, la música, l'art, l'espectacle i la cultura digital. Tots els participants podran accedir a les xerrades ingressant a la sala Roots, l'escenari principal on es transmetrà el contingut dels principals artistes per compartir les seves idees, projectes i experiències amb el públic.

A més de la sala principal de les conferències oficials, s'han habilitat dues sales alternes de contingut exclusiu curat per Adobe i Roca Gallery. També s’ha creat una sala d'accés lliure dins del món virtual on es programaran més de 30 conferències. Les entrades ja estan disponibles aquí.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu del Disseny de Barcelona.

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Museu del Disseny de Barcelona
Quan
Des de 03/05/2021 al 08/05/2021

Telèfon

Centraleta:
932566800
Reserves:
932566801

You may also be interested in...