22a Cursa de Bombers de Barcelona 2021

Enrere

La 22a edició de la Cursa Bombers, prevista pel 29 de novembre de 2020, s'ajorna fins el 24 d'octubre de 2021 a causa de la covid-19

Nova data:L´Ajuntament de Barcelona ha decidit cancel·lar l´edició d´enguany de la Cursa de Bombers degut a la pandèmia ocasionada per la covid-19 i emplaçar-la al diumenge 24 d´octubre de 2021, per tal de garantir al màxim la salut de tots i totes els/les corredors/es així com de totes les persones implicades en aquesta festa del running.

Per a les persones inscrites, es facilita un formulari a través del qual es podrà gestionar la inscripció. Les tres opcions que s´ofereixen són:

- Mantenir la inscripció per al 2021.- Demanar la devolució del 70% de la inscripció. El 30% restant quedarà com a donatiu a l´organització, per compensar els costos de tota la gestió feta fins avui.- Demanar la devolució íntegra de l´import.

Totes les persones inscrites tenen temps per gestionar la seva inscripció fins el proper dimarts 15 de desembre 2020. Durant els pròxims dies, l´organització contactarà amb els/les participants per tal d´informar-los/les i ajudar-los/les en la gestió dels seus dorsals.

Altres

Organitzat per:
Institut Barcelona Esports.

Recorregut per la ciutat

Adreça:
Av Marquès de l'Argentera, 6
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Recorregut per la ciutat
Quan
24/10/2021

You may also be interested in...