Ciutat Flamenco

Enrere

Música. Els artistes residents a Catalunya, protagonistes de la 27a edició del festival.

Ciutat Flamenco ha esdevingut una cita inexcusable per als amants del gènere, tant per als que busquen artistes consagrats com els que volen descobrir nous valors.

A causa de l’emergència sanitària, aquesta edició s’ha hagut de traslladar a l’octubre. I ha requerit un nou enfocament en el plantejament del festival, que ha optat per programar artistes residents a Catalunya.

Ciutat Flamenco també ha apostat per programar espectacles que encara no han estat presentats, alguns d’ideats i desenvolupats des del mateix festival.

Per segon any consecutiu, el festival acollirà el Congrés de Flamencologia i Pedagogia Flamenca. Aquesta edició estarà dedicada a la guitarra, instrument fonamental del flamenc.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Luz de Gas.
Organitzat per:
Escola de Música Taller de Músics.
Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.
Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Se celebra a:
Taller de Músics 24.


L´any 2020 no el recordarem com un dels millors de les nostres vides. La pandèmia ha estat devastadora i ha generat un desànim col·lectiu, però ens ha fet reflexionar i ser més forts. En el sector cultural, i en concret en el flamenco, hi hagut conseqüències que ningú podia preveure, com el tancament de tablaos i sales de concerts o la incertesa de molts artistes que han vist cancel·lades o posposades les seves activitats professionals. Aquesta situació ha mostrat la nostra vulnerabilitat i ara toca aprendre de l´experiència i redissenyar estratègies per mantenir el sector viu.

En aquest context, Ciutat Flamenco celebra la seva vint-i-setena edició. Ara més que mai volem mantenir el nostre compromís amb la creació, la innovació i la història d´una cultura musical arrelada a Barcelona des de sempre. Històricament, Ciutat Flamenco ha estat l´expositor dels grans noms i les propostes de major interès que han marcat l´evolució del flamenco al llarg del segle XXI, a més de ser l´impulsor de nous projectes i del teixit cultural i social d´una ciutat en permanent transformació.

Ciutat Flamenco ha aconseguit a dia d´avui erigir-se com una cita inexcusable per als amants del gènere, tant per als que busquen artistes consagrats com els que volen descobrir nous valors. S´ha convertit en un esdeveniment indispensable al calendari cultural de Barcelona i la fa còmplice programant en diferents espais de la ciutat.

Degut a l´emergència sanitària, aquesta edició s´ha hagut de traslladar a l´octubre. La nova situació ha requerit un nou enfocament en el plantejament estratègic del festival. Des de l´organització s´ha optat per programar artistes residents a Catalunya. A més, i com a novetat, s´ha obert una convocatòria dirigida a tots els artistes de flamenco que vulguin presentar el seu projecte per aquesta edició. L´objectiu principal d´aquesta és donar més accessibilitat als projectes d´aquí, donar suport al talent local i, al mateix temps, descobrir noves propostes artístiques.

Un altre aspecte important d´aquesta edició és que Ciutat Flamenco es convertirà en el primer escenari de molts dels projectes. Hem apostat per programar espectacles que encara no han estat presentats, alguns d´ells ideats i desenvolupats des del propi festival.

Per segon any consecutiu, el festival acollirà el Congrés de Flamencologia i Pedagogia del Flamenco. Aquesta edició estarà dedicada a la guitarra, instrument fonamental del món flamenco.

Després de tants anys de vida de Ciutat Flamenco, mantenim intacte l´ànim i l´empenta que va ser el motor de la seva creació el 1993. Ara, a més, sumem l´experiència acumulada que concedeix al festival la màxima credibilitat i solvència.

Diversos llocs

Adreça:
C Nou de la Rambla, 113
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament BAMSA Paral·lel *Plaça Raquel Meller

C Abat Safont 1

902283080

Fitness Place

C Vila i Vilà 52

934423095

Hotel Autohogar - HB-000022

Av Paral.lel 64

934439850

Aparcament Vinci Park España *Tres Xemeneies

C Vila i Vilà 44

934413752

Aparcament Novell Boher

Av Drassanes 27

933297359

Restaurants

Bar Restaurant La Porca

C Mata 16

931795175

Bar Restaurant El Pueblito

C Salvà 22

931739042

Restaurant Can Eusebio

C Vila i Vilà 84

934420307

Bar Bodega La Tieta

C Blai 1

600742532

Bar La Casa de la Pradera

C Carretes 57

934416642

On
Diversos llocs
Quan
Del 24/10/2020 al 31/10/2020.

Lloc web

Web:
ciutatflamenco.com

M'agrada 208

You may also be interested in...

Users who viewed this also viewed...