Activitats virtuals a càrrec de l'Aula Ambiental de Sant Andreu durant el període de confinament

Enrere


Tot l´equip del servei continua treballant des de casa per seguir oferint propostes i recursos a tots els veïns i veïnes dels nostres barris.

Així doncs, podeu fer-li un cop d´ull al recull d´activitats familiars per fer a casa que editem setmanalment oferint un conte, un joc interactiu i un experiment o taller per seguir treballant la sostenibilitat des de les nostres llars alhora que ens divertim en aquests dies de confinament.

Ja s´han publicat cinc edicions, que les podeu trobar a l´espai web de l´Aula. Entreu fent click al link i prement el botó lila podreu descarregar el document amb totes les activitats!

Podeu trobar contes com "La Crida", sobre la contaminació marina, jocs com "El joc del llop", sobre el llop ibèric o tallers explicatius per fer un planter amb rotlles de paper de vàter o construir un abeurador per ocells! Podeu fer fotos del vostre taller i pujar-les a les xarxes amb el hastag #SantAndreuAmbiental!

Des de l´Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu us enviem una càlida abraçada i desitgem poder tornar-nos a veure aviat!

Activitats familiars per fer des de casa

Les podeu trobar a l'espai web de l'Aula

Adreça:
Via Bàrcino, 75
Districte:
Sant Andreu
Barri:
La Trinitat Vella
Codi postal:
08033
Població:
Barcelona

Restaurants

Bar Restaurant Boquerón de Plata

C Mare de Déu de Lorda 24

932742327

On
Les podeu trobar a l'espai web de l'Aula
Quan
Durant el període de confinament (dates aproximades)

M'agrada 4

You may also be interested in...