‘Pànic a la granja’

Enrere

Espectacles. ‘Pànic a la granja’ es pot veure en diferents centres cívics de la ciutat.

Pànic a la granja, de Stéphane Aubier i Vincent Patar, és una pel·lícula que porta a un altre terreny la tècnica de l’stop-motion: moure les figuretes i fotografiar-ne el moviment fotograma a fotograma perquè després, quan es projectin, sembli que hi hagi moviment.

Només que Aubier i Patar, en aquest cas, han decidit moure Indi, Cowboy i Cavall igual que uns infants mourien unes figuretes de plàstic a sobre de la moqueta del menjador: a batzegades.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Zona Nord.


Direcció: Stéphane Aubier, Vincent Patar. País: Bèlgica. Any: 2009. 75 minuts.


Un indi, un cowboy i un cavall: tres figueretes de plàstic que comparteixen casa, ja sigui al cim d'una muntanya o sobre el taulell de jocs de dos amics entremaliats i gamberros. Indi, amb l'arc i la fletxa sempre a punt de ser disparats, i Cowboy, que mai no es treu el barret de cowboy, s'assabenten que el seu amic Cavall fa anys. I, és clar, no poden deixar passar l'ocasió per inventar-se'n alguna. I si Cavall, amb les crineres de plàstic a joc amb les potes, pot tocar el piano com un Glenn Gould equí, Indi i Cowboy poden comprar per internet els maons que pensen que necessitaran per construir una barbacoa i poder organitzar una festa. Però n'arriben més dels que esperaven. I Indi, Cowboy i Cavall es veuen abocats a un món de despropòsits i caos en el qual només hi ha una sortida: continuar endavant, deixar anar la imaginació i seguir-li el corrent en una història que potser no té ni cap ni peus, però que els portarà fins a les estepes o al centre de la Terra amb una colla d'amics, figures de plàstic com ells, disposades a donar tants cops com calgui perquè l'aventura arribi a bon port.

Pànic a la granja, d'Stéphane Aubier i Vincent Patar, és una pel·lícula que porta a un altre terreny la tècnica de l'stop-motion: moure les figuretes i fotografiar-ne el moviment fotograma a fotograma perquè després, quan es projectin, sembli que hi hagi moviment. Només que Aubier i Patar, en aquest cas, han decidit moure Indi, Cowboy i Cavall igual que uns infants mourien les seves figuretes de plàstic a sobre de la moqueta del menjador: a batzegades.

Centre Cívic Zona Nord

Adreça:
C Vallcivera, 14
Districte:
Nou Barris
Barri:
Ciutat Meridiana
Codi postal:
08033
Població:
Barcelona

Restaurants

Escola de Cuina Bar Restaurant 'Cruïlla al Punt'

Av Escolapi Càncer 4

938538964

On
Centre Cívic Zona Nord
Quan
20/11/2019

Telèfon

#:
932562900
Fax:
932562929

M'agrada 5

You may also be interested in...