Barcelona Districte Cultural: Teatre/Titelles: "Kumulunimbu" A càrrec de la Cia. ortiga

Enrere


Quan una porta es tanca, un camí s'obre... Un camí d'aventures i tristors que somiem que ens conduirà cap a l'alegria.

Quan la porta del lloc on fins ara vivíem es tanca amb un cop de guerra, de gana, de set, de por, de mort, de persecució, de represàlia, de tortura... no ens queda cap altre remei que començar a caminar cap a un destí desconegut que pensem que serà millor, però que potser no ho és tant com nosaltres somiàvem. Un camí que farem carregats de records i esperances tancats en un farcell que obrirem a les nits per recuperar l'esma i poder seguir caminant.

En un país qualsevol, un dia qualsevol, una nena qualsevol ha de començar a caminar. Ella tenia un amic, un núvol, i gràcies a l'aigua que el seu amic li oferia dia rere dia, ella bevia i vivia. Però el núvol ja no hi és. I ella ha de sortir a buscar-lo, travessant el mar fins que el troba enganxat en una tanca enorme habitada per un gegant que esprem el núvol per robar-li fins a l'última gota d'aigua i vendre-la a qui té diners. I la nena vol recuperar l'amic, i vol beure i vol viure. I camina. I continua. Com tants d'altres. Esperant que plogui.

Kumulunimbu és una història sobre la immigració i els refugiats escrita amb titelles, màscares i clowns. Una història que beu de la poesia i que viu de la tècnica de la manipulació i de l'actuació dels seus intèrprets, una habilitat que els ha reportat premis tan prestigiosos com els premis a Millor Espectacle de Carrer i el Drac d'Or a la millor dramatúrgia a la Fira de Titelles de Lleida, i el premi al Millor Espectacle al Festival de Titelles d'Ovar.

A càrrec de la cia. Ortiga

Durada: 45 minuts. Públic familiar

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Zona Nord.

Centre Cívic Zona Nord

Adreça:
C Vallcivera, 14
Districte:
Nou Barris
Barri:
Ciutat Meridiana
Codi postal:
08033
Població:
Barcelona

Restaurants

Escola de Cuina Bar Restaurant 'Cruïlla al Punt'

Av Escolapi Càncer 4

938538964

On
Centre Cívic Zona Nord
Quan
13/12/2019

Telèfon

#:
932562900
Fax:
932562929

M'agrada 5

You may also be interested in...