La màgia del comerç

Enrere

Festes. Per Nadal, el comerç il·lumina els barris amb espectacles, màgia, narracions i tallers per a tota la família.  

Del 13 de desembre al 4 de gener, “La màgia del comerç” us convida a participar en un gran ventall d’activitats familiars i interactives en tots els districtes, moltes amb la participació directa dels i les comerciants.

Als eixos comercials dels barris podreu gaudir d’espectacles itinerants de música, dansa, circ, màgia i narracions i participar en tallers innovadors com ara el gran collage del comerç de proximitat, el taller de joguines imaginàries i els tallers tecnològics.

Per Nadal la màgia del comerç il·lumina els barris perquè els comerços de proximitat de Barcelona són llums que no volem que s’apaguin.

Altres

Organitzat per:
Fundació Barcelona Comerç.


Els eixos comercials de Barcelona ofereixen activitats i propostes lúdiques i culturals i artístiques perquè tothom gaudir del Nadal a la ciutat. Com cada any, per tal d'afavorir el comerç de proximitat durant les festes, la Direcció de Comerç posa en marxa una campanya de dinamització per promocionar les vendes al comerç de proximitat.

"La màgia del comerç" et convida, del 13 de desembre fins el 4 de gener, a participar en tots els Districtes en un gran ventall d'activitats familiars i interactives, moltes d'elles amb la participació directa de les i els comerciants, com ara espectacles itinerants i de recorregut de música, dansa, circ, màgia i narracions, i tallers innovadors com són el gran collage del comerç de proximitat, les joguines imaginàries i els tallers tecnològics.
Per Nadal la màgia del comerç il·lumina els barris perquè els comerços de proximitat de Barcelona són llums que no volem que s'apaguin.

Entitats adherides a la Fundació Barcelona Comerç

Població:
Barcelona
On
Entitats adherides a la Fundació Barcelona Comerç
Quan
Del 13/12/2019 al 04/01/2020.

M'agrada 30

You may also be interested in...