Cicle d'activitats "ArtScience23". Octubre: El temps: El temps de tardor

Enrere

ArtScience23 | El temps: El temps de tardor 'Asian Times Euro-Atlantic Times', de Mario Malo i Tadanori Yamaguchi Dijous, dia 5 | 18:30 h

DIÀLEG

"Asian Times Euro-Atlantic Times" l’historiador de l’art Mario Malo ens parla del concepte cultural del temps a l’Àsia i el compara amb el temps euroatlàntic. Alhora també ens apropa a l’obra de l’artista Tadanori Yamaguchi, que estarà present en el diàleg, parlant del temps a la seva obra.

ArtScience23 | El temps: El temps de tardor 'An Intellectual History of the Clock', d'Alexandra Laudo Divendres, dia 6 | 18:30 h

CONFERÈNCIA PERFORMATIVA

“An intellectual history of the clock” és una conferència performativa duta a terme per l’Alexandra Laudo. A escena, un tècnic, una ballarina i un cuiner performen en paral·lel a la conferència. Tot plegat per a reflexionar sobre l’actual percepció del temps.

ArtScience23 | El temps: El temps de tardor 'Es Mucho Tiempo', de Juliana Vargas Rodríguez Divendres, dia 20 | 18:30 h

VIDEODANSA

"Es Mucho Tiempo" és una peça de videodansa. La investigació darrera d’aquesta peça se centra en la percepció de situacions senzilles en què a través de la transformació de certs objectes es representa el temps. En altres paraules, on està el temps en l’espai?

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Julio Muñoz Ramonet.

Fundació Julio Muñoz Ramonet

Adreça:
C Muntaner, 282
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Població:
Barcelona
On
Fundació Julio Muñoz Ramonet
Quan
Des de 05/10/2023 al 20/10/2023

Telèfon

Tel.:
932562246

You may also be interested in...