Cicle d'espectacles i concerts "Terrats en Cultura"

Enrere

Els Terrats en Cultura són més que un festival d’altura, són tota una experiència que comença en el moment en què compres l’entrada d’un espectacle sense saber el punt exacte on aquest tindrà lloc.

No t’ho comunicarem fins quaranta-vuit hores abans de l’esdeveniment.

D’aquesta manera, el que podria ser una obra de teatre o un concert amb la ciutat als teus peus, s’acaba transformant en un esdeveniment amb un toc de clandestinitat, una aventura que t’espera en algun racó de la ciutat.

Si ets dels que es deixa sorprendre o té ànima d’explorador urbà, els Terrats en Cultura t’aporten aquest element. Nosaltres creiem que viure la cultura i la ciutat pot esdevenir un joc emocionant del qual tothom (artistes, amfitrions i espectadors) n’és protagonista i agent actiu!

Enguany hi haurà set propostes musicals i vuit arts escèniques. El grup Alaire, format per quatre dones que trenquen amb els rols establerts intercanviant-se els instruments durant la seva actuació, inauguraran el Terrats a l’Hospitalet

Entre la programació musical també hi ha Com l’estel que no hi és, de Berta Giraut i Mireia Tejero; Cançons que acabin en fade-out, de La Copla de Wisconsin; la banda The Crab Apples i l’actuació de Cris Bru a la Nit del Piromusical. En el marc de les arts escèniques, es podrà veure Pongo (on air), de Judit Martín i Alba Florejachs; Somni sota la finestra, de la companyia La Dansívora; L’últim Sòcrates, de Francesc CerroFerran amb Joan Carreras, i Muero porque no muero (la doble vida de Santa Teresa), de Paco Bezerra, Marc Rosich i Roberto G. Alonso. Aquest any es podran veure a més les estrenes de La casa de la rumba, de Sabor de Gràcia; Los nuevos Fenómenos, el primer concert d’Adri Romero i Ignasi Taltavull, creadors del podcast Aquí Estamos; el monòleg Les paraules dels altres, de Roger Torns; CRY6, d’Ariadna Peya i Camilo Mejía, i la peça teatral Pulmón Verde, d’Eva Vila i Eduardo G. Santiesteban.

Consulta aquí el programa.

Diferents indrets de Barcelona i Hospitalet de Llobregat

Població:
Barcelona
On
Diferents indrets de Barcelona i Hospitalet de Llobregat
Quan
Des de 21/04/2023 al 06/10/2023

Lloc web

Web venda d'entrades:
https://coincidencies.org/terratsencultura/

You may also be interested in...